Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij voelen ons betrokken bij de mensen in onze nabije omgeving. Dit vertaalt zich naar allerlei projecten en verenigingen die we financieel of dienstverlenend ondersteunen. De gemeenschappelijk deler van deze sponsorprojecten is dat we willen bijdragen aan talentontwikkeling van mensen. Projecten die we ondersteunen zijn ondermeer: Max foundation, Sterk@werk, VV Papendrecht, Robin van Persie International Tournament en Namaste projects (aardbeving Nepal).

 

VV Papendrecht

Samen delen we historie en toekomst
VV Papendrecht is een lokale voetbalvereniging waar de nodige NoSuchers ieder weekend hun hart ophalen. Als hoofdsponsor steunt NoSuchCompany alle teams van de club met communicatie en design. Zo ontwikkelde NoSuch onder meer de website en haakte de club aan op social media. Daarnaast dragen we financieel bij aan de Duchenne Stichting, waarvoor enkele clubleden zich actief inzetten om de fatale spierziekte te bestrijden.

vvpapendrecht.nl

Sterk@werk

Bijzondere stichting. Bijzondere mensen. Handen uit de mouwen.
Sterk@werk is een kleinschalige vorm van dagbesteding voor jongeren met een beperking tussen de 16 en 30 jaar. Sterk@Werk uit Sliedrecht komt maandelijks bij NoSuchCompany om te helpen met allerlei klusjes Zoals het poetsen van de keuken en het dekken van de lunchtafel.

sterkatwerk.nl

Robin van Persie International Tournament

Voetbaltalenten scoren voor Sophia Kinderziekenhuis
Het Robin van Persie International Tournament is hét Europese voetbalevenement voor talentvolle jeugdspelers van topclubs als Borussia Dortmund, Chelsea, Sporting Clube de Portugal en Feyenoord. De opbrengsten van het event gingen dit jaar naar het Sophia Kinderziekenhuis. Als sponsor ontwierp en ontwikkelde NoSuchCompany de website van het event.

robinvanpersietournament.com

Pameijer

Op stage bij NoSuchCompany
Pameijer is een organisatie/stichting die zich inzet voor mensen met een (lichtelijk) verstandelijke beperking en/of psychosociale problemen. NoSuchCompany stelt - wanneer mogelijk - stageplekken beschikbaar voor mensen van Pameijer.

pameijer.nl

Max Foundation

Vijf jaar samen vechten tegen kindersterfte
Max Foundation houdt zich bezig met het tegengaan van kindersterfte in onderontwikkelde landen (focus op Bangladesh). NoSuchCompany ontwikkelde voor Max Foundation alle branding, inclusief de middelen, zoals de website, jaarverslagen etc.

maxfoundation.org