NOSUCH Creative Agency

Center Parcs Magazine

CONCEPT I CONTENT I MAGAZINE
Klant sinds 2018

Van brochure naar magazine

Center Parcs verstuurt elk jaar een brochure naar 700.000 bestaande klanten. Zij vroegen aan ons om daar een concept voor te ontwikkelen. Wij stelden een nieuw magazine voor om bestaande klanten niet te informeren, maar juist te inspireren.
3covers

Verhalen vanuit de wereld van Center Parcs

In het magazine staat het product, de parken, niet centraal maar het complete concept Center Parcs. Namelijk die plek waar je even op pauze kan, waarin je samen bijzondere momenten meemaakt. Want dat is wat er toe doet, samenzijn. Het magazine is een podium voor deze verhalen. Verhalen en formats die het hele jaar door ook op andere kanalen tot leven komen.
cp spreada

MAGAZINE ALS START VOOR 365 DAGEN VERHALEN OP KANALEN

Om de verhalen binnen elke spread van het magazine optimaal tot leven te brengen hebben we het hele magazine geformatteerd. Formats waarmee je achter de schermen kijkt bij de experts van Center Parcs, de laatste interieurtrends meekrijgt en handige lijstjes om het Center Parcs gevoel ook thuis te hebben. Deze formats leven na de uitgave van het magazine door op het blog en social media.
cp spreadb
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram