MBRC Tailor Made Fietsen

LOGO DESIGN
Klant sinds 2021

HET VERHAAL ACHTER MBRC

De oprichters en teamleden van MBRC bieden kansen aan iedereen met een beperking met als doel te streven naar een inclusieve samenleving. Ze zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de MBRC Factory maken mannen en vrouwen met een beperking prachtige fietsen van hoogwaardige kwaliteit. Met de hand, met passie, met trots en tegen een eerlijke vergoeding.

De medewerkers zijn oersterk, rustig (of juist druk…), eigenwijs, eerlijk of hebben een uitzonderlijk oog voor detail. Allemaal eigenschappen die we hebben verwerkt in een uniek logo ontwerp. Deze komen van pas bij het maken van een stijlvolle, duurzame en eerlijke high-end fiets.
mbrc logo horizontaal 1
mbrc woordmerk
mbrc opzet 1 scaled

TAILOR MADE FIETSEN NAAR EIGEN ONTWERP

Om de Tailor Made fietsen een extra dimensie te geven hebben we het personalisatie element toegevoegd. Want wie heeft wel eens de hand geschud van de persoon die jouw gepersonaliseerde fiets heeft gemaakt? Nu kan iedereen een eigen droomfiets samenstellen.
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram