NOSUCH Creative Agency

MBRC
high-end signature bikes

LOGO DESIGN
Klant sinds 2021
mbrc woordmerk

HIGH-END SIGNATURE FIETSEN

Het is tijd om je dromen te laten uitkomen. De enige "beperking" is jouw verbeelding. Maak jouw fiets. Persoonlijk met een eindeloos palet aan hoogwaardige onderdelen , designs en lakkleuren. Bij MBRC maken we de wildste dromen waar.

Elke MBRC wordt op bestelling gemaakt en met de hand geassembleerd. Geen massaproductie, geen kant-en-klare bouwpakketten in een rek. Want jij bent ook geen massa.  Na de bike-fitting start het avontuur zodra jij je droomfiets vormgeeft en elke volgende stap wordt gedaan met jouw droom in het achterhoofd. Je fiets wordt stap voor stap samengesteld om jou te verbazen. Je hoeft geen top renner te zijn om toch top service te krijgen.

Handgespoten, handgemaakt, één voor één. Op die manier wordt elke MBRC-fiets door ons team opgebouwd. Kwaliteit kost tijd en vergt talent. Wij gebruiken veel tijd én speciaal talent. Niet alleen omdat dat voor jou persoonlijk belangrijk is, maar ook voor de mensen die jouw droomfiets bouwen zélf.

En wat de kwaliteit van MBRC-fietsen betreft hanteren we slechts één maatstaf: perfectie. Elke MBRC wordt ontworpen en opgebouwd met een minutieuze aandacht voor details, en hij mag de werkplaats pas verlaten na tal van uitvoerige kwaliteitscontroles. Jij verwacht het beste van het beste, en daar mag je op rekenen!
mbrc fietsen sfeer
mbrc fietsen stuur
mbrc fietsen frame
mbrc fietsen zadel
mbrc fietsen close up
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram