NOSUCH Creative Agency
,

Microsoft Cocktail Receptie

Concept | Event branding | Merkbeleving
Klant sinds 2003

DE COCKTAILRECEPTIE

Op 28 juni 2022 sponsorde Microsoft Advertising de cocktailreceptie, tijdens het door Phocuswright Europe georganiseerde event in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Met als naam én thema dit jaar: FAST FORWARD - A STRONG, SUSTAINABLE FUTURE. Tijdens de cocktailreceptie waren er 400 senior professionals uit de top van de reisbranche van over de hele wereld aanwezig. Het creatieve concept voor de eventbranding en het ontwerpen van de middelen behoorde tot de opdracht van NOSUCH. NOSUCH On-site was verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van de cocktail receptie.

Hybride werken niet meer weg te denken na de coronapandemie. Vanuit huis, kantoor of het buitenland, werken op afstand is normaal geworden. Maar hoe ziet de wereld van hybride werken er eigenlijk uit? Met als uitgangspunt ‘Great relationships start here’, de pay-off van Microsoft Advertising, hebben we een spel ontwikkeld.

LET'S PINPOINT

NOSUCH heeft een spel met digitale wereldkaart ontworpen, waarbij we de gasten vragen om drie locaties te pinnen. De steden van hun thuiskantoor, werkkantoor én de hybride werklocatie waar ze van dromen. Aan het begin van het spel vragen we de gasten om een business card in te vullen. Hiermee geven we ze de mogelijkheid om te kunnen verbinden en netwerken met andere gasten. Aan het begin van de avond was de wereldkaart leeg en aan het eind van de avond hebben de gasten gezamenlijk hun hybride wereld in kaart gebracht. Samen met Digiwedo hebben we deze webpagina’s gecreëerd, waarbij we voor het digitale deel op hen konden vertrouwen.
microsoft cocktail party case

EVENT BRANDING

Om de cocktailreceptie meer vorm te geven, hebben we diverse middelen ontworpen. Waaronder tafelkaarten waar de gasten de QR-codes konden scannen. Zo konden ze via hun mobiel het spel spelen óf het recente onderzoek van Microsoft Advertising downloaden. Bij de ingang van De Grote
Zaal stond een welkomstbanner en de wereldkaart was zichtbaar op diverse schermen.
Microsoft Cocktail Party branding by NOSUCH

HET EINDRESULTAAT

De cocktailreceptie was een groot succes! Het animo voor het spel was erg groot en de gasten reageerden enthousiast. Dit resulteerde in een volle wereldkaart waar het begin is gelegd voor waardevolle connecties over de hele wereld.
microsoft cocktail party case

Resultaten

327
pinpoints
67
connecties
40
downloads whitepaper
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram