NOSUCH Creative Agency

Microsoft Delta-N infographic

INFOGRAPHIC | DESIGN | ILLUSTRATIE
Klant sinds 2021

DE MODERNE DIGITALE ORGANISATIE

NOSUCH is gevraagd om een infographic te ontwerpen over de ‘Cloud Transformatie’ van Delta-N, Cloud Specialist én partner van Microsoft. De weg naar een moderne digitale organisatie is vaak complex en er is een overload aan informatie. Aan ons de uitdaging om ervoor te zorgen dat de infographic eenvoudig, concreet en behapbaar is voor huidige klanten én potentiële klanten. Binnen de infographic focussen we op de pijlers cultuur, mensen, processen en technologie. Kortom, alles waar Delta-N rekening mee houdt wanneer een klant naar de cloud gaat.
Microsoft Delta-N infographic Cloud transformation

TOEPASSING VAN DE INFOGRAPHIC

De infographic wordt gebruikt op verschillende plekken. Zo is het onderdeel van de homepagina op de website, PowerPointpresentaties voor klanten en op social media. Bekijk de infographic op:
www.delta-n.nl/samen-versneld-naar-de-toekomst/
Microsoft Delta-N infographic
“Bedankt voor het meedenken en de ondersteuning gedurende het proces. Wat ons betreft een geslaagd resultaat! Ons team was erg enthousiast over de nieuwe infographic en hij is ook meteen in gebruik genomen!”
- Alrik van Kuijk, Marketing Manager, Delta-N
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram