NOSUCH Creative Agency

Nutreco Sustainability Reports

CONTENT I DESIGN
Klant sinds 2015

Een echt duurzaam Sustainability Report

Nutreco is een wereldspeler op het gebied van diervoeding en aqua-feed. Zij dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame voedselproductie. Het jaarlijkse Nutreco Sustainability Report biedt belanghebbenden inzicht in hoe succesvol Nutreco is in ‘Feeding the future’. Dit jaar is het fysieke rapport vervangen door een ‘duurzame’ oplossing: het eerste interactieve online Sustainability Report.
screens 0093a5

Van een fysiek rapport naar online storytelling

De informatie en cases met prachtige fotografie en videobeelden verdienden een andere manier van publicatie dan een fysiek rapport. Binnen het nieuw ontworpen en ontwikkelde online rapport komen verhalen echt tot leven.

Sustainability Report 2018 in het kort:

– Online storytelling: een veel rijkere en visuele presentatie van het rapport.
– Stakeholders ervaren echte interactie met de inhoud.
– Overal en op elk device te lezen en downloaden.
– Content kan eenvoudig worden gedeeld via bijvoorbeeld Social Media.
– Een online rapport dat toekomstbestendig is.
downloadpdf mobile

Helderheid, betrokkenheid en creativiteit

Met het Sustainability Report 2016 wisten we ons te kwalificeren als een van de tien finalisten voor een Edie Sustainability Leaders Award. Op basis van inhoud, helderheid & communicatie, betrokkenheid en creativiteit. In april 2018 zag het 2017 rapport het levenslicht. In mei 2019 verscheen het rapport van 2018.
report2017

Duurzaamheid verzekerd

In het rapport van 2017 en de bijbehorende animaties rond duurzaamheid geeft Nutreco inzicht hoe zij bijdraagt aan een verdubbeling van de voedselproductie en tegelijkertijd een halvering van de milieu-impact. Daarmee draagt Nutreco bij aan de Sustainable Development Goals zoals opgesteld door de VN. Het rapport, dat jaarlijks door NOSUCH wordt ontwikkeld, biedt een waardevol hulpmiddel in de communicatie naar stakeholders en opdrachtgevers van de company brands Trouw Nutrition (diervoeding) en Skretting (aquafeed).
aniamtion examples
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram