NOSUCH Creative Agency
,

Onlyhuman 
online wervingscampagne

Social Content | Wervingscampagne
Klant sinds 2021

JUNIOR, MEDIOR & SENIOR

Elke carrousel heeft een eigen boodschap en verhaal. Per doelgroep zijn er twee verschillende designs opgemaakt. In deze twee carrousels per doelgroep hebben we ook gewisseld in beelden, waardoor we met verschillende designs en foto’s konden A-B testen tijdens de wervingscampagne. Zo konden we leren welke advertenties het beste hebben gewerkt en deze learnings vervolgens meenemen in de volgende flights. Kortom: een diverse, geslaagde en frisse social wervingscampagne.

only human carousel mockup 01only human carousel mockup 03only human carousel mockup 02
“In de samenwerking met NOSUCH bleek keer op keer dat het succes voor ons bedrijf de drijvende factor was en dat is prettig werken, zo’n gezamenlijk doel. Middels goede overleggen en snelle terugkoppeling hebben we ideeën tot leven gebracht, gepusht tot een hoger niveau en tot uitvoering gebracht. Zonder de expertise en dedication van NOSUCH was het reeds aanwezige DNA niet zo tot leven gekomen. Wij werken nu, off- en online, letterlijk in ‘ons’ huis en daar is iedere collega trots op.”
– Tim van Engelenhoven, Coördinator Marketing & Communicatie bij OnlyHuman

Resultaten flight 1

1105717
weergaven
410167
bereikte personen
909
x doorgeklikt
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram