NOSUCH Creative Agency

Taylor Made By The Chief Architects

LOGO DESIGN | VISUAL IDENTITY
Klant sinds 2021

STRATEGISCHE TECHNOLOGIE-ADVISEURS

The Chief Architects levert strategisch en technologisch maatwerk-advies voor de hoogste bestuursniveaus. Als complexe digitaliseringsprojecten in een impasse dreigen te raken, de innovatie stagneert of de continuïteit van de core business wordt bedreigd, worden The Chief Architects ingeschakeld om snel inzicht te verschaffen en de benodigde heldere adviezen te geven voor de te volgen koers.

NOSUCH ontwikkelde een logo, huisstijl en een tone of voice waarop The Chief Architects zich visueel kunnen profileren.
thechiefarchitects images2

U BESCHIKT OVER EEN SCHAT AAN INFORMATIE, ZONDER DAT U HET WEET

Vaak is binnen organisaties niet bekend over hoeveel data ze beschikken, hoe waardevol die is en hoe die kan worden omgezet in bruikbare informatie. De gegevens zijn verspreid (in verschillende databases, apps, Exel-sheets et cetera), niet uniform en de interpretatie is afhankelijk van individuele medewerkers of zelfstandig opererende afdelingen. Door de essentiële data te identificeren, selecteren en te ontginnen ontstaat een schat aan informatie. The Chief Architects geeft zodoende toegang tot een goudmijn, die te gebruiken is voor applicaties en beslismodellen.

Voor The Chief Architects werd binnen de nieuwe identity een PowerPoint Template ontwikkeld om zelf presentaties op maat te maken.
thechiefarchitects images3

VAN KENNISMAKING TOT OVERBOEKING

Samen met The Chief Architects geeft NOSUCH vorm aan alle verschillende uitingen die raken aan de visuele identiteit van het bedrijf.
thechiefarchitects images4
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram