NOSUCH Creative Agency

Transfollow Ahead Of The Chain

VISUAL IDENTITY | DESIGN I WEB DEVELOPMENT
Klant sinds 2017

A REVOLUTIONARY DIGITAL SOLUTION

Van vracht kunnen volgen naar de gehele internationale transportindustrie verder brengen. Dat is precies wat Transfollow doet. Hoe? Door de introductie van de digitale vrachtbrief: snelheid en controle verzekerd! Wij verzekerden Transfollow dan weer van een strakke huisstijl.
transfollowlogo

Huisstijl

Een nieuwe huisstijl is nooit een kwestie van een design mooi vinden of niet. Het is de vertaling van de positionering naar een visuele presentatie. NOSUCH ontwikkelde daarom eerst de positionering met corporate story en bijhorende pay-off ‘Ahead of the chain’.
layout 3 images
De huisstijl bestond uit een pakket met vormgeving en beeldtaal waarbij ‘de keten vooruit’ een plek kreeg in het ontwerp. Het gele visual device die altijd de weg wijst is geïnspireerd op vuurvliegjes. Ze laten zien dat track & trace geen proces van volgen maar leiden is. En dat is precies wat Transfollow in de internationale transportwereld doet.
transfollow ppt 01
collage

Website

Na de vernieuwde huisstijl is ook de website van Transfollow door ons ontworpen en ontwikkeld. De website draait op WordPress, is meertalig en er zijn verschillende koppelingen gemaakt met systemenen van 3de partijen zoals MailChimp en Mi8. Mi8 is een marketing tool waarin je profielen kan bijhouden en op basis van interesses bepaalde waardes toewijst aan deze profielen (uiteraard geautomatiseerd). Op basis hiervan kan je ze later weer benaderen via mail, brief of zelfs de telefoon.
imgpsh mobile save
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram