NOSUCH Creative Agency

Van Heeswijk 'Van Hieruit Verder'

VISUAL IDENTITY | POSITIONERING | campagne materialen
Klant sinds 2020

Meer dan een compleet financieel advies

Van Heeswijk Advies is actief in Assurantie, Hypotheekadvies, Administratie en Pensioenen. Van Heeswijk heeft zichzelf een aantal doelen gesteld en wil de komende jaren groeien in de regionale MKB markt. 

NOSUCH ontwikkelde een visuele identiteit die aansluit op de groeiambitie, met een boodschap waarmee de doelgroep door een ‘most trusted advisor’ kan worden ontzorgd op financieel gebied. Met de nieuwe stijl, pay-off en middelen stelt Van Heeswijk zich in staat om de naamsbekendheid en groei in de regio Drechtsteden/Zuid-Holland te vergroten.

Het huis voor al uw financiële diensten

In je leven maak je vaak een punt van financiën. Terwijl dat nu precies hetgeen is waar je je hoofd niet over wilt breken. Zowel voor zakelijke beslissingen als geld gerelateerde beslissingen in je privésituatie. 

Van Heeswijk biedt ondersteuning bij uiteenlopende financiële beslissingen die impact hebben op je vrijheid van leven en ondernemen. NOSUCH heeft een overkoepelend thema en bijbehorend concept bedacht wat de lading van alle afzonderlijke diensten van Van Heeswijk dekt: ‘Hét huis voor al uw financiële diensten’.
“De eerste uitingen en middelen van onze nieuwe visual identity zijn voor het grote publiek zichtbaar. Zojuist een paar fotootjes aan je doorgestuurd van de vernieuwingen hier op kantoor en de bestickering van de auto’s. We zijn er allemaal echt heel blij mee!”
- Jan van Heeswijk, oprichter/eigenaar

Doorvertaling in middelen

Na het opzetten van de VI en bijbehorende beeldtaal heeft NOSUCH verschillende middelen verder mogen uitwerken in de nieuwe stijl. Van advertenties, stationary, PPT templates tot aan pand aankleding en auto bestickering. Daarnaast heeft NOSUCH ook de website voorzien van een nieuw grafisch en functioneel design.
Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram