On-Site powered by NOSUCH

VEEL AMBITIE, MAAR ONVOLDOENDE RESOURCES?

Snel contact?

Kom jij handen tekort om jouw campagne of project(en) van de grond te tillen? NOSUCH On-Site staat voor je klaar. Onze Marketing, Communicatie en Projectmanagers hebben veel ervaring om tijdelijk of permanent te ondersteunen om jouw doelstellingen te realiseren.

Snel contact?

1

MULTIDISCIPLINAIR

NOSUCH heeft al sinds 2001 ervaring in MarCom disciplines als content, branding, technologie en data voor Corporates en groot MKB. De professionals van On-Site kunnen direct putten uit deze rijke en brede ervaring.
2

FOCUS OP EXECUTIE

Onze professionals werken voor ieder project met heldere afspraken. Wij pakken projecten resultaat gedreven op, met oog voor alle stakeholders. Onze On-Site collega’s worden jouw collega’s.
3

FLEXIBEL & SCHAALBAAR

Jouw vraag staat centraal. Extra executie in piekmomenten, tijdelijke vervanging door langdurige afwezigheid of zwangerschap, alles om jouw capaciteit op peil te houden of te vergroten. Wij zorgen dat jouw afdeling blijft draaien.

Type projecten:

Lead generation
Project management
Campagne management
Event organisatie en coördinatie
Art & Design
Copy en content productie
Quantitative Marketing 
Productie
Marketing technologie
Big Data

HOOR HET VAN EEN ANDER..

Daadkracht, enthousiasme en de ‘can do’ mentaliteit brengt altijd resultaten met zich mee. Zo had ik het idee om 400 sessies voor een bepaald project te doen per jaar. Dan zie je dat zo’n machine op gang komt en dat die resultaten ook geleverd worden. Het was een wild guess van mijn kant met een enorme ambitie. Het team gaat dat gewoon doen en stelt dingen niet ter discussie.

- Jan Brouwer, Business Applications Microsoft

Op zoek naar professionals voor jouw afdeling?

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

Martijn van Leeuwen | Managing Director

martijn@nosuch.nl

0621440433