On-Site powered by NOSUCH

EXTRA ENERGIE NODIG VOOR JULLIE AMBITIES?

Snel contact?

Vol energie staat ons On-Site team klaar om je tijdelijk of permanent te ondersteunen. Projecten, campagnes, zwangerschapsverlof opvangen, een aantal voorbeelden waarmee onze marketing – en communicatieprofessionals veel ervaring hebben. Daardoor weet je zeker dat je ambities gehaald kunnen worden. Capaciteit, brains en ervaring staan je bij.

Snel contact?

1

MULTIDISCIPLINAIR

Sinds 2001 hebben we veel ervaring in MarCom disciplines als content, branding, technologie en data voor Corporates en MKB. Het team van On –Site professionals haalt haar voordeel altijd direct uit deze rijke en brede ervaring. En de koppeling met het bureau maakt het nog efficiënter voor je.
2

FOCUS OP EXECUTIE

Onze professionals werken voor ieder project met heldere afspraken. Wij pakken projecten resultaat gedreven op, met oog voor alle stakeholders. Onze On-Site collega’s worden jouw collega’s.
3

FLEXIBEL & SCHAALBAAR

Jouw vraag staat centraal. Extra executie in piekmomenten, tijdelijke vervanging door langdurige afwezigheid of zwangerschap, alles om jouw capaciteit op peil te houden of te vergroten. Wij zorgen dat je afdeling blijft draaien. En dat we kunnen bijdragen aan je ambities en doelstellingen.

HOOR HET VAN EEN ANDER..

Daadkracht, enthousiasme en de ‘can do’ mentaliteit brengt altijd resultaten met zich mee. Zo had ik het idee om 400 sessies voor een bepaald project te doen per jaar. Dan zie je dat zo’n machine op gang komt en dat die resultaten ook geleverd worden. Het was een wild guess van mijn kant met een enorme ambitie. Het team gaat dat gewoon doen en stelt dingen niet ter discussie.

- Jan Brouwer, Business Applications Microsoft

Op zoek naar professionals voor jouw afdeling?

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

Martijn van Leeuwen | Managing Director

martijn@nosuch.nl

0621440433