Beveiligd: Video

CREATIEVE, PAKKENDE EN RAKE VIDEO'S

Snel contact?

Het is niet meer weg te denken: video's op websites, op social media, via branded content, bij merk- of productlanceringen. Video is hét content communicatie middel.

Snel contact?

1

CREATIEF, PAKKEND EN EFFICIËNT

Een rake animatie over je merk, werkproces of product. Animaties voor interne of externe communicatie.
2

PERFECTE CONTENT PARTNER

Wij werken flexibel en snel, maar ook prikkelend en met oog voor resultaat en het grote plaatje. Een sterke animatie sluit aan op jouw strategie, uitstraling, campagne en merk.
3

VOOR ALLE KANALEN VOOR DE JUISTE DOELGROEP

Animaties helpen om jouw verhaal te vertellen, hiermee bouw je een relatie in alle fasen van je customer journey.

VIDEO'S INZETTEN VOOR:

Campagnes
Bedrijfsvideo

VIDEO'S OM JOUW MERK 365 DAGEN RELEVANT TE MAKEN

Beeld versterkt en vertelt jouw unieke verhaal. Video’s kunnen daar een originele en unieke rol in spelen. Om te delen via branded content, voor op je website, in communicatiemiddelen en campagnes. NOSUCH creëert hoogwaardige video’s die authentiek, creatief en efficient geproduceerd zijn. 

NOSUCH is a trustful partner with a highly qualified team focused on customer needs. The agency has helped us to develop customer video testimonials for 2 years and is excelling in every step of the project using their creative force: brainstorming, production, post-production. Their respect of deadlines and quality despite the challenges that can occur during a project is key. I’m looking forward to pursuing this partnership with new video projects!

- Klant van 3DS

Een greep uit ons werk

CAMPAGNES, CONTENT

NATIONALE-NEDERLANDEN
BEHEERD BELEGGEN

Nationale-Nederlanden biedt met Beheerd Beleggen een toegankelijk en eenvoudig beleggingsproduct. Aan NOSUCH de taak om een campagne te starten voor deze service. Het idee: echte Nederlanders de voordelen te laten inzien door verhalen van ‘echte Nederlanders’ te vertellen.

CONTENT I CAMPAGNE
NATIONALE-NEDERLANDEN
BEHEERD BELEGGEN
return_instagram_feed

CAMPAGNES, CONTENT

CENTER PARCS
'ECHT EVEN SAMEN'

Voor Center Parcs heeft NOSUCH een strategie ontwikkeld waarmee ze het hele jaar door relevant kunnen zijn. We hebben een aantal formats bedacht waarbij het motto: ‘echt even samen’ centraal staat. De content inspireert mensen om zowel thuis, als op het park samen een leuke tijd te beleven.

STRATEGIE I CONCEPTING I VIDEO
CENTERPARCS CONTENTSTRATEGIE
return_instagram_feed

CAMPAGNES, CONTENT

T-MOBILE B2B SOCIAL CAMPAGNES

T-Mobile wint prijs na prijs voor het snelste en beste netwerk van Nederland. Een netwerk waarop ondernemers unlimited kunnen ondernemen. Voor T-Mobile hebben we twee social campagnes ontwikkeld om hun netwerk en het product cloud telefonie onder de aandacht te brengen.

CAMPAGNE | VIDEO | CONTENT
T-MOBILE B2B SOCIAL CAMPAGNES
return_instagram_feed

VIDEO: ALS HET ECHT IS, IS HET RAAK – EN BLIJFT HET STEEDS EEN SCHOT IN DE ROOS.

Hi! Als Head of Video & Photography kan ik uren lang praten over de onbegrensde mogelijkheden van video..

Niek Hage | Video & Photography