NOSUCH Creative Agency
Branding

Visual Identity: Vertelt jouw merk het ware verhaal?

Hoe breng je jouw merk over in woord en beeld? Voor ons is het antwoord: door altijd uit te gaan van de unieke en onderscheidende kracht van het merk. Een onderscheidend merk  dat de mensen raakt is het begin. De echte verhalen brengen je merk tot leven. Jouw gedrag is het dagelijkse bewijs.
Meer weten?
Snel contact?
1
Sinds 2001 bouwen we sterke merken
Onze ruime ervaring zetten wij in om onderscheidende oplossingen te bedenken. Door intensief samen te werken, leren we jou, jouw klant en zijn behoeften goed kennen. Om uiteindelijk jouw merk NOSUCH te maken. Onder andere met een eigen visual identity.
2
BRANDING IS VEEL MEER DAN EEN HUISSTIJL
Het is je verhaal. Waar sta je voor? Wat doe je? Waarom?
Positionering, strategie, je corporate story, creatieve concepten, relevante content en Customer Relationship Management (CRM).
3
VAN STRATEGIE NAAR EXECUTIE
Staat je strategie en het concept? Dan hebben we vervolgens alle disciplines in huis om dit te vertalen naar de middelen die je nodig hebt. De goede boodschap via het beste kanaal op het juiste moment. Dat kan ook als de strategie en/of het concept al door een ander bureau is neergezet.

Visual Identity: de kern van jouw merk

• Positionering 
• Merk- en productstrategie 
• Concepting 
• Huisstijl-ontwikkeling 
• Brand- en product story

Ga voor een consistente merkbeleving met een strakke visual identity

Alle verschillende uitingsvormen moeten elkaar versterken. Ze bezorgen jouw doelgroep in de hele customer journey een consistente merkbeleving. Vanuit de kern word je onderscheidend, geloofwaardig en gewaardeerd. Zo bouw je met jouw merk aan een stevige reputatie en een sterke klantenbinding.
“In onze zoektocht naar een nieuw logo voor ons bedrijf hebben we gebruik gemaakt van de creatieve kracht van NOSUCH. Zij hebben de ruimte gekregen om met de naam ndus3 binnen de grenzen smart, intelligent, kleurrijk en innovatie aan de slag te gaan. Het eindresultaat is geslaagd en doet 100% recht aan onze bedrijfsfilosofie.”
- Gerben van Manen, Directeur en mede-eigenaar ndus3

Een greep uit ons werk

… Maar hoe ziet dat er dan uit: een visual identity die ontstaan is vanuit de kern van het verhaal? Nou zo:

BEANTWOORDT JOUW MERK NOG AAN ALLE VERWACHTINGEN?

We inspireren je graag in een kennismakingsgesprek!

Teus Baars | Director
teus@nosuch.nl
06-51797487

Copyright Nosuch © 2021
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram