NOSUCH Group verwelkomt oud-topman TBWA in RvA

Roland van Kralingen en Ingrid Siemes-van der Made treden per 2020 toe tot de Raad van Advies van de NOSUCH Group. Beide leden zullen een belangrijke rol spelen in het behalen van de ambitieuze groeidoelstellingen die het marketing- en communicatiebureau zich voor de komende jaren heeft gesteld. Afgelopen jaar maakte NOSUCH Group de plannen bekend om binnen 5 jaar uit te groeien tot een full- service top 10 speler binnen de Nederlandse bureauwereld.

Van Kralingen: “De ambitie van de NOSUCH Group en haar model waarbij ze de beste partijen uit de markt samen wil laten werken aan klantvraagstukken is een model waar ik sterk in geloof.”

Met het tekenen van Van Kralingen en Siemes-van der Made wordt de Raad van Advies aangevuld met veel kennis en ervaring. Roland maakte op 28-jarige leeftijd al deel uit van de Global Board of Directors van TBWA, heeft diverse internationale TBWA-vestigingen opgebouwd, is commissaris bij o.a. de Mirage Retail Group (voormalige Blokker Holding), is auteur van diverse prijswinnende boeken en als investeerder betrokken bij diverse innovaties. Ingrid is jarenlang als Marketing Directeur bij Coca-Cola actief geweest en vertegenwoordigt tegenwoordig BBDO in Nederland.

Teus Baars, oprichter en CEO NOSUCH Group: “Ik ben ontzettend trots dat we mensen die al zoveel sporen hebben verdiend binnen onze wereld aan ons als groep mogen verbinden, dit werkt ten positieve door in alle facetten van onze dienstverlening.”

Over NOSUCH Group
NOSUCH Group is de vertrouwde ‘Go To’ partner voor grote en middelgrote organisaties voor het beleggen van al hun MARCOM vraagstukken. NOSUCH Group is een bureaunetwerk met best in class partijen die vanuit 1 visie en strategie zorgdragen voor optimale digitale volwassenheid, hoogwaardige visual identities en campagne concepten en optimale performance binnen de mediabestedingen. NOSUCH Group biedt met Rotterdamse mentaliteit haar diensten aan een scala van nationale en internationale merken. Onderdeel van de NOSUCH Group zijn: NOSUCH Agency, NOSUCH On-Site, NS+R en B.made.