NOSUCH
On-Site

NOSUCH On-Site is dé oplossing voor organisaties met een constante behoefte aan creatieve ondersteuning op marketing- en communicatiegebied. Veel organisaties besteden deze werkzaamheden uit aan een extern bureau. Vaak een flinke kostenpost en tijdrovend. Het kán anders.

Altijd bij je in de buurt

In 2009 werd NOSUCH On-Site voor het eerst geïntroduceerd bij Shell International. Al snel daarna zagen ook andere klanten als Microsoft, Eneco, Nationale-Nederlanden, Canon en T-Mobile de grote voordelen van onze On-Site aanpak. Doordat design, marketing- en/of communicatie specialisten op jouw locatie werken, leren we elkaar door en door kennen.

Goedkoper, sneller en beter

NOSUCH On-Site kan snel aansluiten en het gehele of een deel van het proces uithanden nemen voor een korte of langere periode. NOSUCH On-Site ontwikkelt diepgaande kennis over het merk, merkrichtlijnen, producten, strategie en stakeholders. Met onze kennis van de organisatie, klant en producten vormen we een onderdeel van het team. Met als resultaat goedkopere, snellere en betere diensten.

 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Of het gaat over Visual Identity, strategie, marketing- communicatie activiteiten, salesdoelstellingen, campagne/project management, events, design of content creatie, wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe On-Site voor jou kan werken?

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

Delen via