DIT DOET NOSUCH
VOOR JOU

VISUAL IDENTITY, CAMPAGNES & CONTENT

20 JAAR RELATIES BOUWEN

Het oprechte verhaal van het merk als basis voor een sterke verbinding met mensen. Dat is waar NOSUCH al 20 jaar voor gaat. Hoe we het doen? We bundelen al onze creativiteit en kwaliteit om merken mee in hun kracht te zetten. Bij ons zet je stappen, want hier hebben we alles onder één dak: van positionering, visual identities en impactvolle campagnes tot creatieve content productie en conceptstrategieën.

VISUAL IDENTITY

– Positionering
– Merk- en productstrategie
– Concepting
– Huisstijl-ontwikkeling
– Brand- en product story

Bekijk meer

CAMPAGNES

– Campagnestrategie
– Concept & activatie
– Contentstrategie & activatie
– Format-ontwikkeling

Bekijk meer

CONTENT

– Animatie, video & fotografie
– Grafische vormgeving
– Digitale content
– Web Design

Bekijk meer

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Samenwerken met NOSUCH betekent samen kiezen voor resultaat. Omdat we jou vanaf het allereerste begin blijvend in het proces betrekken, kun je ons inspireren. We luisteren naar de mensen in jouw organisatie, maar schromen niet om onze eigen creativiteit los te laten. Zo halen we het beste uit jouw mensen perfect gecombineerd met onze ervaring en vakkennis. Zo blijft iedereen aangehaakt en betrokken en wordt het resultaat van ons allemaal!

Vertel mij meer

BENUT DE VOORDELEN VAN ONZE SYNERGIE

Goede kans dat je het al eens hebt ervaren… Met een integrale aanpak bereik je meer. NOSUCH is altijd een stap verder, want wij zorgen ervoor dat visual identity, campagnes en content goed op elkaar aansluiten – én elkaar versterken. Als we samen denken in een totaalplaatje, komen we verder dan ooit.

Een greep uit ons werk

VISUAL IDENTITY

AKZO NOBEL
SNELHEID & KWALITEIT
LESONAL

Snelheid en kwaliteit stonden centraal bij het herpositioneren van Lesonal als A-Merk. Een nieuwe visual identity compleet met huisstijl, brand identity en brand book.

DESIGN I HUISSTIJL
AKZO NOBEL - SNELHEID & KWALITEIT LESONAL

CAMPAGNES

TRADE MART
RETAILBEURS
CAMPAGNE 2018 & 2019

In 2018 en 2019 ontwikkelde NOSUCH een campagne om Trade Mart, in het veranderende retail landschap, relevant te houden. Zo hebben we Trade Mart gepositioneerd als inspirator op gebied van trends en de toekomst van retail. Een project wat social content, beursaankleding, fotografie, grafisch design en animaties bevat.

CAMPAGNE I CONTENT
BEKIJK CASE

CAMPAGNES

CENTER PARCS
'ECHT EVEN SAMEN'

Voor Center Parcs heeft NOSUCH een strategie ontwikkeld waarmee ze het hele jaar door relevant kunnen zijn. We hebben een aantal formats bedacht waarbij het motto: ‘echt even samen’ centraal staat. De content inspireert mensen om zowel thuis, als op het park samen een leuke tijd te beleven.

STRATEGIE I CONCEPTING I VIDEO
CENTERPARCS CONTENTSTRATEGIE

CONTENT, VISUAL IDENTITY

FELLOWMIND
MEANINGFUL CONNECTIONS

CRM Partners Group, lanceerde een nieuwe moederorganisatie, onder de met NOSUCH verzonnen naam: Fellowmind. Wij mochten de Visual Identity op ons nemen. In het logo ontstaat een unieke connectie tussen Fellow en Mind en samen de close-up fotografie is er een geslaagde huisstijl gecreëerd.

STRATEGIE I VISUAL IDENTITY I WEBDEVELOPMENT
Fellowmind meaningful connections

CAMPAGNES, CONTENT, VISUAL IDENTITY

VARO
COLOURING ENERGY

De samenwerking tussen VARO en NOSUCH begint met een complete nieuwe visual identity. De kern van dit merk hebben we doorvertaald naar content zoals video's en campagnes zoals de employer branding campagne.

Positionering | Visual identity | Campagnes
VARO Colouring Energy

CAMPAGNES

MICROSOFT SURFACE
DE DIGITALISERING VOORUIT

Al jaren werkt een team van campagnemanagers iedere dag op de locatie van Microsoft aan de meest uiteenlopende campagnes. En de creatieve uitrol daarvan wordt met regelmaat door ons vanuit Rotterdam gedaan. Zo ook de zakelijke lancering van de Microsoft Surface voor meerdere branches.

VISUAL DESIGN I VIDEO CONTENT
BEKIJK CASE

ONZE KLANTEN

Wanneer heb je tijd om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden?

Nancy van Duuren | Client Services Director

nancy@nosuch.nl