DIT DOET NOSUCH
VOOR JOU

VISUAL IDENTITY, CAMPAGNES & CONTENT

20 JAAR RELATIES BOUWEN

Het oprechte verhaal van het merk als basis voor een sterke verbinding met mensen. Dat is waar NOSUCH al 20 jaar voor gaat. Hoe we het doen? We bundelen al onze creativiteit en kwaliteit om merken mee in hun kracht te zetten. Bij ons zet je stappen, want hier hebben we alles onder één dak: van positionering, visual identities en impactvolle campagnes tot creatieve content productie en conceptstrategieën.

VISUAL IDENTITY

– Positionering
– Merk- en productstrategie
– Concepting
– Huisstijl-ontwikkeling
– Brand- en product story

Bekijk meer

CAMPAGNES

– Campagnestrategie
– Concept & activatie
– Contentstrategie & activatie
– Format-ontwikkeling

Bekijk meer

CONTENT

– Animatie, video & fotografie
– Grafische vormgeving
– Digitale content
– Web Design

Bekijk meer

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Samenwerken met NOSUCH betekent samen kiezen voor resultaat. Omdat we jou vanaf het allereerste begin blijvend in het proces betrekken, kun je ons inspireren. We luisteren naar de mensen in jouw organisatie, maar schromen niet om onze eigen creativiteit los te laten. Zo halen we het beste uit jouw mensen perfect gecombineerd met onze ervaring en vakkennis. Zo blijft iedereen aangehaakt en betrokken en wordt het resultaat van ons allemaal!

Vertel mij meer

BENUT DE VOORDELEN VAN ONZE SYNERGIE

Goede kans dat je het al eens hebt ervaren… Met een integrale aanpak bereik je meer. NOSUCH is altijd een stap verder, want wij zorgen ervoor dat visual identity, campagnes en content goed op elkaar aansluiten – én elkaar versterken. Als we samen denken in een totaalplaatje, komen we verder dan ooit.

Een greep uit ons werk

Content, campagnes en visual identities die je niet meer loslaten. Hoe ziet dat eruit? Ervaar het zelf met deze voorbeelden.

CAMPAGNES, CONTENT

NATIONALE-NEDERLANDEN
BEHEERD BELEGGEN

Nationale-Nederlanden biedt met Beheerd Beleggen een toegankelijk en eenvoudig beleggingsproduct. Aan NOSUCH de taak om een campagne te starten voor deze service. Het idee: echte Nederlanders de voordelen te laten inzien door verhalen van ‘echte Nederlanders’ te vertellen.

CAMPAGNES | CONTENT
NATIONALE-NEDERLANDEN
BEHEERD BELEGGEN
return_instagram_feed

CAMPAGNES, CONTENT

TRADE MART
RETAILBEURS
CAMPAGNES

In 2018 en 2019 ontwikkelde NOSUCH een campagne om Trade Mart, in het veranderende retail landschap, relevant te houden. Zo hebben we Trade Mart gepositioneerd als inspirator op gebied van trends en de toekomst van retail. Een project wat social content, beursaankleding, fotografie, grafisch design en animaties bevat.

CAMPAGNES 2018 & 2019 I CONTENT
BEKIJK CASE
return_instagram_feed

CAMPAGNES, CONTENT

CENTER PARCS
'ECHT EVEN SAMEN'

Voor Center Parcs heeft NOSUCH een strategie ontwikkeld waarmee ze het hele jaar door relevant kunnen zijn. We hebben een aantal formats bedacht waarbij het motto: ‘echt even samen’ centraal staat. De content inspireert mensen om zowel thuis, als op het park samen een leuke tijd te beleven.

STRATEGIE I CONCEPTING I VIDEO
CENTERPARCS CONTENTSTRATEGIE
return_instagram_feed

CONTENT, VISUAL IDENTITY

FELLOWMIND
MEANINGFUL CONNECTIONS

CRM Partners Group, lanceerde een nieuwe moederorganisatie, onder de - met NOSUCH - verzonnen naam: Fellowmind. Wij mochten de Visual Identity op ons nemen. In het logo ontstaat een unieke connectie tussen Fellow en Mind en samen de close-up fotografie is er een geslaagde huisstijl gecreëerd.

STRATEGIE I VISUAL IDENTITY I WEBDEVELOPMENT
Fellowmind meaningful connections
return_instagram_feed

CAMPAGNES, CONTENT, VISUAL IDENTITY

VARO
COLOURING ENERGY

De samenwerking tussen VARO en NOSUCH begint met een complete nieuwe visual identity. De kern van dit merk hebben we doorvertaald naar content zoals video's en campagnes zoals de employer branding campagne.

Positionering | Visual identity | Campagnes
VARO Colouring Energy
return_instagram_feed

CAMPAGNES, CONTENT

T-MOBILE B2B SOCIAL CAMPAGNES

T-Mobile wint prijs na prijs voor het snelste en beste netwerk van Nederland. Een netwerk waarop ondernemers unlimited kunnen ondernemen. Voor T-Mobile hebben we twee social campagnes ontwikkeld om hun netwerk en het product cloud telefonie onder de aandacht te brengen.

CAMPAGNE | VIDEO | CONTENT
T-MOBILE B2B SOCIAL CAMPAGNES
return_instagram_feed

ONZE KLANTEN

Snel aan de slag? We komen graag langs.

Benieuwd hoe jouw unieke verhaal tot opzienbarende resultaten leidt? Wij ook. Laten we er samen induiken.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487