VISUAL IDENTITY

Samen creëren wij een onderscheidende identiteit die staat als een huis.

MENS EN MERK VERBINDEN

Een visuele identiteit is de ziel van je organisatie. Alle communicatie die je voert komt vanuit je merk. Het vertelt wie je bent, wat je doet en hoe je merk zich verhoudt tot de markt waarin je beweegt. Bij NOSUCH helpen wij al 18 jaar grote en kleine organisaties om mensen aan hun merk te verbinden. Dat doen we door eerst alles over jouw merk te leren om vervolgens onderscheidende visuele identiteiten te ontwikkelen die staan als een huis.

SAMEN TOT EEN EINDRESULTAAT

Bij NOSUCH hebben wij creatieven in huis die goed kunnen luisteren. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen doorgronden we je merk, kernwaarden en behoeftes. Jij weet als geen ander wie je bent, wat je kunt en wat je doel is.

Je wilt daarbij leunen op een bureau dat je helpt bij het creëren van een onderscheidend merk. Een bureau dat het beste uit je merk haalt en verder brengt. Door onze transparante aanpak nemen we klanten mee in de ontwikkelingen om zo samen tot het perfecte resultaat te komen.

 

CONSISTENTE MERKBELEVING

Bij NOSUCH is je visuele identiteit oftewel ‘brand’ de fundering voor iedere communicatie en moet voldoen aan een aantal spelregels. Deze regels omvatten niet alleen een logo en huisstijl (het visuele aspect) maar veel meer dan dat. Denk aan de tone-of-voice, hoe praat je in woord en schrift tegen je doelgroep maar ook sociale normen en waarden zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen en gedrag.

Iedere communicatie is een nieuwe kans om jezelf te presenteren en te vertellen wie je bent, wat je doet en welke dienst of product je levert. Dat deze communicatie op iedere moment hetzelfde verhaal moet vertellen is van cruciaal belang. Alleen dan versterken ze elkaar en zorgen ze voor een consistente merkbeleving. 

Een greep uit ons werk

1557480909

NUTRECO
DOOR EN DOOR
STORYTELLING

Visual Identity I Corporate Communication
BEKIJK CASE
1557398443

NDUS3 - ADDING SMART TO INDUSTRY

VISUAL IDENTITY / DESIGN
BEKIJK CASE
1557138486

AKZO NOBEL - SNELHEID & KWALITEIT LESONAL

VISUAL IDENTITY | DESIGN I HUISSTIJL
AKZO NOBEL - SNELHEID & KWALITEIT LESONAL
1552566025

FELLOWMIND MEANINGFUL CONNECTIONS

STRATEGIE EN CONCEPT I HUISSTIJL I WEBDEVELOPMENT
Fellowmind meaningful connections
1550829009

VARO
COLOURING ENERGY

Positioning / Visual identity / Branding / Campaigning
BEKIJK CASE
1526717564

BGRID -
’S WERELDS
SLIMSTE
GEBOUWEN

Visual identity / Website / Stationery
BEKIJK CASE

Met een kopje koffie erbij vertel ik je graag meer over onze VI trajecten

Dylan Dordregter | Client Services Director

dylan@nosuch.nl

+31 (0)6 81 23 09 87