Sourcing

Organisaties met een constante communicatiebehoefte zijn absoluut gebaat bij onze Sourcing-oplossing. Hierbij werken onze design- en/of communicatieprofessionals op de locatie van de opdrachtgever. Voor een korte periode, maar ook om structureel uw organisatie te versterken.

Met een resultaatgerichte kostenstructuur waarmee u de juiste expertise op de juiste plaats kunt inschakelen, en flexibiliteit en schaalbaarheid wanneer extra mankracht benodigd is. We laten u graag de Sourcing-mogelijkheden zien en onze ervaringen met multinational- en mkb-opdrachtgevers.

Onderstaand de belangrijkste voordelen.

Meer weten over Sourcing?
Maak een afspraak met ons!

 

Continuïteit

In geval vervanging nodig is, bijvoorbeeld in geval van vakantie of ziekte, zijn wij in staat de werkzaamheden te continueren doordat wij direct een passende vervanger kunnen leveren. Hiermee waarborgen wij de continuïteit van uw werkzaamheden.

Geen HR-inspanning

Met onze eigen academy zorgen wij ervoor dat u altijd met de beste mensen kan werken, die volledig up-to-date zijn op hun vakgebied. Verder hoeft u geen enkele inspanning op HR-gebied te leveren; de gesourcede professionals worden door NoSuchCompany gemanaged.

Schaalbaar en flexibel

De schaalbaarheid door onze agency maakt dat u de juiste expertise op de juiste plaats kunt inzetten, en kunt opschakelen wanneer extra daad- en mankracht nodig is. U haalt zo externe kennis in huis op het moment dat u het nodig acht.

Resultaatgerichte kosten

Uw gewenste resultaten vormen onze opdracht. Het behalen van deze resultaten staat dus altijd voorop. Waarbij u volledige transparantie heeft op de kosten van dit resultaat.