Strategie

Hoe je met creatief werk doelen behaalt. Daar draait strategie om. Samen maken we keuzes en stellen we prioriteiten. Verhelderen we wat de essentie is. En welk probleem jouw merk oplost. Daarvoor gebruiken we onderzoek, inzichten en wetenschappelijke principes. Maar altijd in gewone-mensen-taal. We maken een plan waarvan je denkt: ‘Ja, dit is eigenlijk heel logisch!’.

 

Wat we doen

  • Merkpositionering
  • Brand story
  • Merkarchitectuur
  • Customer journey
  • Campagnestrategie
  • Onderzoek

Waarom starten met een merk-strategie?

Merkstrategie is de basis. Een sterk merk bouw je door consistent te zijn. In alles. En altijd. Daarom bepalen we een duidelijke koers voordat we aan de slag gaan met campagnes en content. Waar staat jouw merk voor, waarom is het relevant voor jouw doelgroepen, wat zijn jouw doelen en ambities? 

Strategie heeft als doel om creatief werk effectief te maken. Pas als de positionering duidelijk, scherp en relevant is, kan je écht succesvolle campagnes starten. Met merkstrategie leggen we het fundament waar we met campagne strategie en content strategie op voortbouwen. Zo werkt alles samen. En is iedere uiting effectiever. Op het snijpunt tussen relevantie, creativiteit en effectiviteit vind je de energie die jouw merk nodig heeft. Want merken die iets toevoegen, geven mensen energie. En verdienen een plek in hun leven.

Benieuwd hoe jouw unieke verhaal tot opzienbarende resultaten leidt?
Wij ook.
Laten we er samen induiken.

Merkstrategie met NOSUCH

NOSUCH staat naast je. Samen kijken we naar de grote lijnen, bepalen we de prioriteiten en maken we de vertaling naar concrete projecten. We zijn samen in de lead. Samen creëren wij een paraplu waar alles onder kan worden gebracht. Zo zorgen we dat onze campagnes een helder doel dienen en dat toekomstige campagnes er goed op aansluiten. Merkstrategie, campagne strategie en content strategie, perfect op elkaar afgestemd.

Wij beginnen met het bepalen van jouw positie en helpen jou door het hele proces heen. Stap voor stap. En met oog voor de keuzes en interne afstemming die daarbij nodig is. Wij gaan voor een soepele samenwerking waarin jij altijd precies weet waar je aan toe bent.

Onderbouwd en toch simpel

Het bepalen van jouw merkstrategie hoeft niet ingewikkeld te zijn. NOSUCH maakt goed werk, simpel. We geven ons werk een robuust fundament. Varen niet op aannames, maar op échte informatie. We gebruiken onderzoek, gevalideerde inzichten en cognitief wetenschappelijke principes. Maar dan wel praktisch en in gewone-mensen-taal.

GET IN TOUCH

Hulp nodig bij het opstellen van een strategie voor jouw merk? Kom in contact!