Visuele Identiteit

Als je een goede eerste indruk maakt, dan gebeurt er iets. De ander wil je direct beter leren kennen. In jouw visuele identiteit vangen wij wat jouw merk écht aantrekkelijk en kenmerkend maakt. Zodat je merk direct herkenbaar is én blijft. Vol onweerstaanbare energie.

Wat we doen

  • Concept
  • Branding
  • Design
  • Digital design

Projecten

Jouw visuele identiteit als visitekaartje 

Je hebt vast wel eens gehoord dat mensen binnen een fractie van een seconde weten of ze een ander aantrekkelijk vinden. Bij merken is dat niet anders. Belangrijk dus om te zorgen dat die eerste indruk zo goed mogelijk is én zo goed mogelijk aansluit bij jouw doelgroep.

Jouw visuele identiteit is daarin hét visitekaartje. Dat gaat de eerste indruk bepalen. Het vormt de basis om jouw verhaal te vertellen. Wij vangen jouw merk in onder andere kleurgebruik, lettertype, beeldmerk en fotografie. Dat samen vormt de presentatie van jouw merk.

Benieuwd hoe jouw unieke verhaal tot opzienbarende resultaten leidt?
Wij ook.
Laten we er samen induiken.

De voordelen van een goede visuele identiteit

Misschien is het voor jou al vanzelfsprekend, maar we zetten de voordelen toch nog even op een rijtje. Want waarom zou je je eigenlijk druk maken om jouw visuele identiteit? Een eerste indruk zegt natuurlijk lang niet alles, maar belangrijk is het wel. Dat beeld blijft namelijk hangen bij een potentiële klant. Dus je wilt dat dat beeld kloppend is. Door jouw merk vanuit haar essentie te laten communiceren laat je zien waar het voor staat. Dan trek je vanzelf de ideale klanten aan. De klanten die helemaal aanslaan op jouw missie en visie. 

Ook op de langere termijn is een visuele identiteit ontzettend belangrijk. Consistentie hierin zorgt namelijk voor herkenbaarheid. Herkenning is waar klanten op aanslaan. Jouw merk kennen ze. Daarvan weten ze wat het uitdraagt. Dat merk vertrouwen ze. Dat maakt jouw merk uiteindelijk relevant voor de klant. Die relevantie creëert energie bij jouw doelgroep. En energie zorgt ervoor dat ze voor jouw merk kiezen. Dat kan je allemaal voor elkaar krijgen met een mooie visuele identiteit. 

Wat je kan verwachten van NOSUCH

Elk merk is uniek. Wij vinden wat elk merk onderscheidt en bouwen daar een visuele identiteit omheen. De visuele identiteit moet de visie grafisch kunnen vangen. Uitstralen wat je hebt. Wij werken voor jouw merk. Doen wat daar het beste voor is. Focussen ons op wat jouw doelgroep het best gaat bereiken. Met een visuele identiteit communiceer je. Dus verbinden wij daar graag een doel aan. Zo verbinden wij creativiteit en effectiviteit. Daarmee maak jij een verpletterende eerste indruk!

GET IN TOUCH

Kan jouw merk een nieuwe visuele identiteit gebruiken? Kom in contact!