Familiehuis Daniel den Hoed

Hoe dichterbij
Hoe beter

Kanker krijg je niet alleen, kanker krijg je samen. De ziekte en de ingrijpende gevolgen ervan hebben een grote impact op het leven van patiënten én familie. In de moeilijke tijd van ziekte en behandeling wil je niets liever dan dicht bij elkaar zijn. Hoe dichterbij, hoe beter.

Het belang van nabijheid

Onderzoek wijst uit dat goede sociale steun van kankerpatiënten zorgt voor minder stress en meer motivatie tijdens de behandeling. In deze moeilijke tijd van ziekte en behandeling wil je niets liever dan dicht bij elkaar zijn. In het Familiehuis vinden kankerpatiënten en familie daarom een tijdelijk thuis, dicht bij het ziekenhuis. Met deze campagne geven we aandacht aan het belang van nabijheid van patiënten en familie, en het warme gevoel van thuiskomen dat het Familiehuis biedt op het moment dat je dat het meest nodig hebt.

Een interactieve outdoor uiting

Als onderdeel van de campagne is een interactieve outdoor uiting zien we een patiënte, waarmee het zichtbaar beter gaat naarmate je als voorbijganger dichterbij komt. Bij de ontwikkeling van de uiting is gebruik gemaakt van innovatieve technologie waarmee gedetecteerd wordt hoe dichtbij iemand is. Zo ontstaat er een emotionele connectie tussen de patiënte op het scherm en de voorbijganger.

Door de winst bij de Digital Creative Competition van Ocean Outdoor is een voor Familiehuis uniek mediabudget beschikbaar gesteld. Hiermee hebben we een groot publiek kunnen bereiken.

“Het is een schitterende campagne geworden waarbij de warmte heel duidelijk voelbaar is. En dat is precies wat we regelmatig terugkrijgen van gasten en zo belangrijk vinden. Een schot in de roos”

- Heidi Leeuwangh PR, Communicatie & Fondsenwerving Familiehuis Daniel den Hoed

LET'S ENERGIZE YOUR BRAND

Wil jij ook aan de slag met een frisse campagne voor jouw merk? Neem gerust contact op!