Content
Activatie
Keesing

DEFEND YOURSELF AGAINST FRAUD WITH DOCUMENTCHECKER®

Keesing Technologies is al sinds 1911 expert op het gebied van identiteitsverificatie. De organisatie biedt verschillende oplossingen voor het verifiëren van de echtheid van identiteitsdocumenten en bankbiljetten van over de hele wereld.

Keesing’s DocumentChecker is 's werelds meest uitgebreide database met referentie-informatie over identiteitsdocumenten en bankbiljetten. Zo controleer je eenvoudig paspoorten, ID’s en biljetten op echtheid. De tool wordt al veelvuldig gebruikt bij organisaties, waar de juiste identiteit en betrouwbaarheid gecheckt moeten worden, zoals: douane, banken, hotels en verhuurbedrijven.

DOCUMENTEN ALS AMBASSADEURS

Om de wereldwijde markt bekend te maken met DocumentChecker® hebben we een campagne ontwikkeld. In de online-commercial doen de documenten zelf het woord. Want wie kan er beter vertellen waar je op moet letten bij authenticiteit dan de documenten zelf?

Zo verteld een Rijbewijs dat de tool meldt wanneer er nieuwe aandachtspunten zijn, een paspoort wanneer je zeker weet dat je de juiste persoon voor je hebt en een bankbiljet hoe je z’n echtheid controleert. Check!

PLUG & PLAY WERKWIJZE

Keesing timmert hard aan de weg en heeft NOSUCH ingeschakeld om daarbij te helpen. In onder andere het activatieabonnement is aan de hand van de marketingdoelstellingen een plan van aanpak samengesteld. Met onze plug & play werkwijze stond er een team van specialisten klaar om aan de slag te gaan met een LinkedIn campagne van drie flights, het opzetten van een nieuwe campagne en het optimaliseren van de Google Search ads.