Van Heeswijk klantcase

VAN HIERUIT VERDER

Van Heeswijk Advies is actief in Assurantie, Hypotheekadvies, Administratie en Pensioenen. Van Heeswijk heeft zichzelf een aantal doelen gesteld en wil de komende jaren groeien in de regionale MKB markt.

NOSUCH ontwikkelde een visuele identiteit die aansluit op de groeiambitie, met een boodschap waarmee de doelgroep door een ‘most trusted advisor’ kan worden ontzorgd op financieel gebied. Met de nieuwe stijl, pay-off en middelen stelt Van Heeswijk zich in staat om de naamsbekendheid en groei in de regio Drechtsteden/Zuid-Holland te vergroten.

In je leven maak je vaak een punt van financiën. Terwijl dat nu precies hetgeen is waar je je hoofd niet over wilt breken. Zowel voor zakelijke beslissingen als geld gerelateerde beslissingen in je privésituatie.

Van Heeswijk biedt ondersteuning bij uiteenlopende financiële beslissingen die impact hebben op je vrijheid van leven en ondernemen. NOSUCH heeft een overkoepelend thema en bijbehorend concept bedacht wat de lading van alle afzonderlijke diensten van Van Heeswijk dekt: ‘Hét huis voor al uw financiële diensten

Het huis voor al uw financiële diensten

"De eerste uitingen en middelen van onze nieuwe visual identity zijn voor het groter publiek zichtbaar. We zijn er allemaal echt heel blij mee!"

Jan van Heeswijk, oprichter/eigenaar