PREVIOUS CASE

ARGOS
TANKEN OP Z'N HOLLANDS

NEXT CASE

SUSTAINABILITY REPORTS VOOR
NUTRECO

VISUAL IDENTITY

AKZO NOBEL
SNELHEID & KWALITEIT
LESONAL

DESIGN I HUISSTIJL

Klant sinds 2017

VAN A NAAR B

Snelheid en kwaliteit – twee karakteristieken die bij Lesonal hand in hand gaan. Dit is wat Lesonal drijft om premium car finish producten te bieden met maximale prestaties. Die snelheid en kwaliteit stond ook centraal in de uitvraag aan NOSUCH om Lesonal als een A-merk te herpositioneren en daarbij een nieuwe visuele identiteit te ontwikkelen die bij zo’n A-merk past.

GREAT FINISH. FAST

Met het AkzoNobel VR team is een complete Brand Guide voor de nieuwe moderne Lesonal visuele identiteit ontwikkelt die de pijlers Speed en Quality van het merk onderstrepen. De snelheid wordt gevisualiseerd door de striping. Het vernieuwde logo straalt de kwaliteit uit. Voeg daar aan toe het gebruik van de close-up beelden van auto’s in heldere kleuren om het product autolak te onderstrepen en het vernieuwde merk staat: Lesonal. Great finish. Fast.

 

HET SLIMME ONLINE PRODUCT PORTFOLIO ZORGT ERVOOR DAT KLANTEN ALTIJD MAKKELIJK HET JUISTE PRODUCT KUNNEN VINDEN.

Met een van de meest uitgebreide assortimenten in de branche, concentreert Lesonal zich op snelheid (van het drogen) zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487