PREVIOUS CASE

AKZONOBEL
MIXIT CLOUD SYSTEM

NEXT CASE

T-MOBILE B2B SOCIAL CAMPAGNES

CONTENT, VISUAL IDENTITY

BGRID -
’S WERELDS
SLIMSTE
GEBOUWEN

VISUAL IDENTITY | WEBSITE | STATIONARY

KLANT SINDS 2017

LET BUILDINGS WORK ON INTUITION

Je zult maar een uniek idee ontwikkelen en direct wereldwijd uitrollen bij de grootste spelers. bGrid doet het. Met hun nieuwste Smart Building-oplossingen laat bGrid gebouwen intuïtief werken en ondersteunt het gebruikers. Wij ondersteunden bGrid dan weer bij hun positionering en visual identity.

 

LISTEN. SEE. AND FEEL.

Met de technologie van bGrid verandert je gebouw in een persoonlijke assistent. De oplossing connect en communiceert met alles in je gebouw zoals verlichting, klimaatsystemen, koffiemachines en met mensen door de app. Zo kun je heel eenvoudig zien waar zich nog een vrije werkplek bevindt. Best cool!

THE BUILDING
AS YOUR SMARTPHONE.

Met de technologie van bGrid wordt een gebouw je persoonlijke assistent. Alles wat jij nodig hebt is binnen handbereik en werkt even simpel als een smartphone. Dat gevoel hebben we in de ontwikkeling van de website meegenomen.

BEZOEK BGRID

Met bGrid leert het gebouw je kennen en leert het van je. Zo krijg je de vrijheid in hoe, waar, en wanneer je werkt. Die levendigheid en beweeglijkheid is terug te zien in de visuele identeit: een dynamisch schouwspel van kleuren en animatie. Klaar voor de groei, klaar voor de toekomst.

 

 

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487