PREVIOUS CASE

VERTIDRIVE
INNOVATIONS
THAT STICK

NEXT CASE

AKZONOBEL
MIXIT CLOUD SYSTEM

CONTENT, VISUAL IDENTITY

B&S GROUP
IPO WEBSITE

VISUAL DESIGN | WEB DESIGN | WEB DEVELOPMENT

KLANT SINDS 2017

DE BEURS OP

Naar de beurs gaan: een enorme stap voor bedrijven. B&S, de internationale groothandel en distributeur van fast-moving consumer goods (FMCG) voor diverse nichemarkten zette deze stap onlangs.

GLOBAL WEBSITE

In het eerste kwartaal van 2018 is voor distributeur – van eigenlijk bijna alles – B&S een compleet nieuwe website ontwikkeld. Ons digital team was verantwoordelijk voor het complete plaatje. Wat begon met de wireframes van onze UX designer, is vertaald naar een visual design, wat vervolgens als basis heeft gediend voor de front- en back-end ontwikkeling. Een proces met als resultaat dat B&S vanaf nu beschikt over een website waarmee zij beter dan ooit aan haar branding kan werken.

VAN A TOT Z IN-HOUSE

Ons digital team ontwikkelde het complete plaatje. Van positionering tot de creatie van het UX design. En van het visual design tot de front- en back-end ontwikkeling. 

MOBILE FIRST

In een tijd waarin steeds meer mensen hun mobiele telefoons en tablets gebruiken om te browsen, startte ons digital team met de mobiele en tablet variant van de site. Pas later werd die doorvertaald naar de desktop-versie.

BEZOEK B&S

RESULTATEN

2500+

PAGINAWEERGAVEN PER WEEK

680+

BEZOEKERS PER WEEK

1:56

GEMIDDELDE SESSIEDUUR

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487