HET VERHAAL ACHTER MBRC

De oprichters en teamleden van MBRC bieden kansen aan iedereen met een beperking met als doel te streven naar een inclusieve samenleving. Ze zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de MBRC Factory maken mannen en vrouwen met een beperking prachtige fietsen van hoogwaardige kwaliteit. Met de hand, met passie, met trots en tegen een eerlijke vergoeding.

De medewerkers zijn oersterk, rustig (of juist druk…), eigenwijs, eerlijk of hebben een uitzonderlijk oog voor detail. Allemaal eigenschappen die we hebben verwerkt in een uniek logo ontwerp. Deze komen van pas bij het maken van een stijlvolle, duurzame en eerlijke high-end fiets.

TAILOR MADE FIETSEN NAAR EIGEN ONTWERP

Om de Tailor Made fietsen een extra dimensie te geven hebben we het personalisatie element toegevoegd. Want wie heeft wel eens de hand geschud van de persoon die jouw gepersonaliseerde fiets heeft gemaakt? Nu kan iedereen een eigen droomfiets samenstellen. 

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487