PREVIOUS CASE

ALLIANZ DIRECT
REBRANDING LAUNCH

NEXT CASE

VAN HEESWIJK
‘VAN HIERUIT VERDER’

VISUAL IDENTITY

MBRC
TAILOR MADE FIETSEN

LOGO DESIGN

KLANT SINDS 2021

HET VERHAAL ACHTER MBRC

De oprichters en teamleden van MBRC bieden kansen aan iedereen met een beperking met als doel te streven naar een inclusieve samenleving. Ze zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de MBRC Factory maken mannen en vrouwen met een beperking prachtige fietsen van hoogwaardige kwaliteit. Met de hand, met passie, met trots en tegen een eerlijke vergoeding.

UNIEK LOGO & UNIEKE MAKERS MET TALENT

MBRC is een sociale onderneming met een maatschappelijk doel waarbinnen iedereen bruikbare talenten heeft. De medewerkers zijn oersterk, rustig (of juist druk…), eigenwijs, eerlijk of hebben een uitzonderlijk oog voor detail. Allemaal eigenschappen die we hebben verwerkt in een uniek logo ontwerp en van pas komen bij het maken van een stijlvolle, duurzame en eerlijke high-end fiets.

TAILOR MADE FIETSEN NAAR EIGEN ONTWERP

Heb jij wel eens de hand geschud van de persoon die jouw product heeft gemaakt? Bij MBRC kan dat! Stel de configuratie van je droomfiets zelf samen (kleurstelling en componenten), kom je fiets ophalen in de fabriek en ontmoet de trotse MBRC makers persoonlijk!

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487