PREVIOUS CASE

ERASMUS MC
GLOBE-STUDY RESULTATEN

NEXT CASE

VANDERLANDE,
FINDING YOUR
WAY THROUGH
COMPLEXITY

CAMPAGNES, CONTENT

MICROSOFT SURFACE
DE DIGITALISERING VOORUIT

VISUAL DESIGN I VIDEO CONTENT

KLANT SINDS 2001

VERTICALE CAMPAGNES VOOR EEN TOPDEVICE

Al jaren werkt een team van campagnemanagers iedere dag op de locatie van Microsoft aan de meest uiteenlopende campagnes. En de creatieve uitrol daarvan wordt met regelmaat door ons vanuit Rotterdam gedaan. Zo ook de zakelijke lancering van de Microsoft Surface voor meerdere branches.

MICROSOFT SURFACE EN ANNONCER

De Microsoft Surface is een echte krachtpatser (geen slogan). Daarom kan het zich aanpassen aan iedere branche en organisatietype. En dat is nou precies waar Microsoft hard aan werkt. Door met haar gebruikers in gesprek te gaan, relaties te bouwen en hen een podium te geven. En daarvan te leren zodat de Surface breed ingezet kan worden.

Daar hebben wij vorm aangegeven door dit letterlijk in beeld te brengen met branchespecifieke campagnes voor de Makelaardij, Educatie, Advocatuur en Horeca. En het tofste was dan uiteraard de samenwerking die NOSUCH opzette met het met 2 Michelin-sterren bekroonde FG Restaurant in Rotterdam.

Samen met François Geurds gaven we Microsoft een testimonial over hoe digitalisering nieuwe mogelijkheden biedt in zijn toprestaurants. Als primaire Mac-gebruikers zijn ook wij stiekem een beetje jaloers op de Surface Studio.

DIGITALISERING VAN DE ADVOCATUUR

Als opvolging van de succesvolle introductiecampagne binnen de Horeco werd een als vervolg een minicampagne ontwikkeld voor de Advocatuur. Een branche waarin papier nog een belangrijke rol speelt. Daar brengt de Surface Pro 4 verandering in! Via onze video-DM leerde de doelgroep de grote voordelen van het device kennen.

 

De beste campagne is slechts een verschijningsvorm van iets groters: jouw merk-dna.

Hallo! Het unieke verhaal van jouw merk: daar ben ik benieuwd naar. Het vormt de basis van elke campagne en, nog belangrijker, voor de relatie met jouw klant.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487