PREVIOUS CASE

VANDERLANDE,
FINDING YOUR
WAY THROUGH
COMPLEXITY

NEXT CASE

VARO
COLOURING ENERGY

CONTENT

NUTRECO
IN MOTION

Concepting / Film / Animation

Klant sinds 2015

STORYTELLING MET MOTION DESIGN

Innovatie, duurzaamheid, verbetering van de gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zijn de kernwaarden van Nutreco, wereldspeler op het gebied van dierenvoeding. Een opdrachtgever die gelooft in storytelling en beeld. Kolfje naar de hand van ons motion team!

CORPORATE MOVIE

Een van de belangrijkste middelen waarin verhalen van klanten een plek krijgen is in de corporatie film. Onze in-house filmcrew bevoer de zeven zeeën om in diverse branches in Ecuador, Brazilië, Noorwegen, Nigeria en (natuurlijk) Nederland de ervaringen en resultaten met Nutreco vast te leggen. Met een lekker resultaat…

MOTION GRAPHICS

Een duurzame toekomst betekent een creatieve toekomst, een idee dat we gebruiken in de Nutreco’s visuele animatiestijl. Ter ondersteuning van de vijf thema’s in het jaarlijks uitgebrachte Sustainability Report, ontwikkelt NOSUCH diverse films op basis van motion graphics. In dit geval in een paper cut feel. Klinkt even duurzaam als dat het eruit ziet, toch?

Met behulp van een papercut-out-stijl en silhouetvormen uit de visuele identiteit, belichten we thema’s als Responsible Products, Sustainability en Improving health. Uiteraard spelen materialen zoals papier en stof, die het concept van duurzaamheid onderstrepen een belangrijke rol in de visuele stijl.

Meer weten over dit project?

Dylan Dordregter | Client Services Director

dylan@nosuch.nl

+31 (0)6 52 88 95 29