PREVIOUS CASE

AAN DE SLAG BIJ SHELL PERNIS

NEXT CASE

HCS VEERKRACHT
PRODUCTCAMPAGNE

CONTENT

NUTRECO
DOOR EN DOOR
STORYTELLING

VISUAL IDENTITY | CORPORATE COMMUNICATION | VIDEO

Klant sinds 2015

CONCEPT EN STRATEGIE

Innovatie, duurzaamheid, verbetering van de gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat zijn de kernwaarden van Nutreco, een wereldspeler op het gebied van diervoeding. Sinds 2015 helpt NOSUCH Nutreco haar verhaal te vertellen. De basis van de doorontwikkeling van de visual identity is storytelling geweest. Door verhalen van klanten als basis te gebruiken voor het uitdragen van de toegevoegde waarde van Nutreco, creëerde NOSUCH een onderscheidende marktbenadering met diverse uitingen zoals de brand guide, corporate movie, animaties en het jaarlijkse Sustainability Report.

STORYTELLING IN DE CORPORATE MOVIE

Een van de belangrijkste middelen waarin de verhalen van klanten van Nutreco een plek krijgen is in de corporate film. Onze in-house filmcrew bevoer de zeven zeeën om in diverse branches in Ecuador, Brazilië, Noorwegen, Nigeria en (natuurlijk) Nederland de klantervaringen en resultaten met Nutreco vast te leggen. 

CONTENT PRODUCTIE

Samen met Nutreco werken we het hele jaar door aan verschillende content-vraagstukken. Van films, events, brochures, het jaarlijkse Sustainability Report en animaties. Een duurzame toekomst betekent een creatieve toekomst. Dit komt terug in de visuele animatiestijl voor Nutreco. Met behulp van een papercut-out-stijl en silhouetvormen uit de visuele identiteit, belichten we thema’s als Responsible Products, Sustainability en Improving health. De materialen zoals papier en stof, die het concept van duurzaamheid onderstrepen spelen een belangrijke rol in de visuele stijl.

 

EDIE SUSTAINABILITY LEADERS AWARD

Een van de jaarlijkse Sustainability Reports werd genomineerd voor een Edie Sustainability Leaders Award. Op basis van inhoud, helderheid & communicatie, betrokkenheid en creativiteit!

Content: Als het echt is, is het raak – en blijft het steeds een schot in de roos.

Hi! Jouw unieke verhaal: welke vorm van content past daar het beste bij? De mogelijkheden zijn onbegrensd…

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487