PREVIOUS CASE

VERTIDRIVE
INNOVATIONS
THAT STICK

NEXT CASE

SUSTAINABILITY
AND NUTRECO

VISUAL IDENTITY

NUTRECO CORPORATE & SUSTAINABLE COMMUNICATION

Brand manual / Corporate movie / Corporate presentations

Klant sinds 2015

Innovatie, duurzaamheid, verbetering van de gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zijn de kernwaarden van Nutreco, wereldspeler op het gebied van diervoeding. Sinds 2015 helpt NOSUCH Nutreco haar verhaal te vertellen.

CONCEPT EN STRATEGIE

Door middel van storytelling specifieke cases in de spotlights zetten. Dat is de basis geweest voor de doorontwikkeling van de visual identity van Nutreco. Door verhalen van klanten als basis te gebruiken voor het uitdragen van de toegevoegde waarde van Nutreco, creëerde NOSUCH een onderscheidende marktbenadering.

CORPORATE MOVIE

Een van de belangrijkste middelen waarin verhalen van klanten een plek krijgen is in de corporate film. Onze in-house filmcrew bevoer de zeven zeeën om in diverse branches in Ecuador, Brazilië, Noorwegen, Nigeria en (natuurlijk) Nederland de klantervaringen en resultaten met Nutreco vast te leggen. Met een  lekker resultaat… 

COMMUNICATIONS

Samen met Nutreco werken we het hele jaar aan verschillende content-opdrachten.Van animaties tot films en van events tot brochures.

Corporate presentatie

Samen met Nutreco werken we het hele jaar aan verschillende content-vraagstukken. Van animaties tot films en van events tot brochures en sustainability reports. Een van die edities werd genomineerd voor een Edie Sustainability Leaders Award. Op basis van inhoud, helderheid & communicatie, betrokkenheid en creativiteit. Lekker!

Meer weten over dit project?

Dylan Dordregter | Client Services Director

dylan@nosuch.nl

+31 (0)6 52 88 95 29