PREVIOUS CASE

NUTRECO CORPORATE & SUSTAINABLE COMMUNICATION

NEXT CASE

B&S GROUP
IPO WEBSITE

CONTENT

SUSTAINABILITY
AND NUTRECO

DESIGN | CONTENT

KLANT SINDS 2015

DUURZAAMHEID VERZEKERD

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van Nutreco. Niet voor niets heeft deze wereldleider op het gebied van diervoeding de missie ‘Feeding the future.’ Met het uitdragen van specifieke casestudies bewijst Nutreco dagelijks de duurzaamheid van hun voedingsoplossingen.

Sustainability Report
Het Sustainability Report dat jaarlijks door NOSUCH wordt ontwikkeld, biedt een waardevol hulpmiddel in de communicatie naar stakeholders en opdrachtgevers van de company brands Trouw Nutrition (diervoeding) en Skretting (aquafeed).

 
 

 

In het rapport en diverse animaties rond duurzaamheid geeft Nutreco inzicht hoe zij bijdraagt aan een verdubbeling van de voedselproductie en tegelijkertijd een halvering van de milieu-impact. Daarmee draagt Nutreco bij aan de Sustainable Development Goals zoals opgesteld door de VN.    

#WINNING

Met het Sustainability Report 2016 wisten we ons te kwalificeren als een van de tien finalisten voor een Edie Sustainability Leaders Award. Op basis van inhoud, helderheid & communicatie, betrokkenheid en creativiteit. In april 2018 zag het 2017 report het levenslicht.

 

 

 

Nutreco wil ervoor zorgen dat elke mogelijkheid om vooruit te komen wordt verkend.
Knut Nesse, CEO NUTRECO

Meer weten over dit project?

Dylan Dordregter | Client Services Director

dylan@nosuch.nl

+31 (0)6 52 88 95 29