PREVIOUS CASE

NATIONALE-NEDERLANDEN
OVERSLUITHYPOTHEEK

NEXT CASE

VEPO CHEESE
THE DUTCH WAY
TO SAY CHEESE

CAMPAGNES, CONTENT

TANGO
STRATEGIE & MERKCAMPAGNES

CAMPAGNES 2020-2021

Klant sinds 2020

TANGO & YOU'RE GOOD TO GO

De drive van Tango bestaat al 20 jaar om mensen zo slim mogelijk in beweging te houden. Maar de wereld verandert en het merk verandert mee. Naast brandstof biedt Tango vandaag de dag ook elektrisch laden, autodelen en een slimme autoverzekering aan. Kortom het merk en de groeiende merkportfolio moest opnieuw gepositioneerd worden en met een merkcampagne onder de aandacht gebracht worden. 

NOSUCH ontwikkelde hiervoor de nieuwe pay-off ‘Tango & you’re good to go’. Tango zorgt dat haar klanten altijd op weg of door kunnen gaan. Hierbij staat gemak, snelheid en prijs centraal. 

DE 'ENERGIE VOOR ONDERWEG' CAMPAGNE

Tango geeft haar klanten energie voor onderweg. Met haar verschillende producten en diensten, maar ook met het gevoel dat je hebt als je snel, gemakkelijk en veilig op weg kan. De ontwikkelde nieuwe brandcampagne is in house gecreëerd (fotografie & film + productie) en uitgerold middels de volgende middelen/kanalen: 

• Landelijke radio
• Online video’s (pre-rolls), banners, take-overs en instant experiences
• POS materialen: posters, banieren, vlaggen en (digital) signing
• Flyers
• Huisstijlmanuals

ONLINE VIDEO

NU.NL TAKE-OVER

“Samen met onze klanten ontwikkelen we onszelf tot een brede mobiliteitsspeler. Van elektrisch laden tot een samenwerking met Snappcar. Want als we iets geleerd hebben in de afgelopen 20 jaar, is dat als we samen reizen, we veel verder komen.”
Mariska Fortes, Tango Marketing Coordinator NL

DISPLAY ADVERTISING

De beste campagne is slechts een verschijningsvorm van iets groters: jouw merk-dna.

Hallo! Het unieke verhaal van jouw merk: daar ben ik benieuwd naar. Het vormt de basis van elke campagne en, nog belangrijker, voor de relatie met jouw klant.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487