PREVIOUS CASE

BESEMS
RESTYLING
HUISSTIJL

NEXT CASE

ALLIANZ DIRECT
KLANT CADEAU SHOW

VISUAL IDENTITY

TAYLOR MADE BY
THE CHIEF ARCHITECTS

LOGO DESIGN | VISUAL IDENTITY

Klant sinds 2021

STRATEGISCHE TECHNOLOGIE-ADVISEURS

The Chief Architects levert strategisch en technologisch maatwerk-advies voor de hoogste bestuursniveaus. Als complexe digitaliseringsprojecten in een impasse dreigen te raken, de innovatie stagneert of de continuïteit van de core business wordt bedreigd, worden The Chief Architects ingeschakeld om snel inzicht te verschaffen en de benodigde heldere adviezen te geven voor de te volgen koers.

De wens was een visuele identiteit met een hedendaags no-nonsense uitstraling waarbij de naam van het bedrijf als typografisch beeldmerk wordt weergegeven, ook dat weet NOSUCH te creëren. De huisstijl ademt een ingetogen klasse, passend bij de expertise en aanpak van The Chief Architects. 

U BESCHIKT OVER EEN SCHAT AAN INFORMATIE, ZONDER DAT U HET WEET

Vaak is binnen organisaties niet bekend over hoeveel data ze beschikken, hoe waardevol die is en hoe die kan worden omgezet in bruikbare informatie. De gegevens zijn verspreid (in verschillende databases, apps, Exel-sheets et cetera), niet uniform en de interpretatie is afhankelijk van individuele medewerkers of zelfstandig opererende afdelingen. Door de essentiële data te identificeren, selecteren en te ontginnen ontstaat een schat aan informatie. The Chief Architects geeft zodoende toegang tot een goudmijn, die te gebruiken is voor applicaties en beslismodellen.

Voor The Chief Architects werd binnen de nieuwe identity een PowerPoint Template ontwikkeld om zelf presentaties op maat te maken.

VAN KENNISMAKING TOT OVERBOEKING

Simpele designmiddelen die grootse klasse kunnen uitstralen: ook dat is NOSUCH toevertrouwd.

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487