PREVIOUS CASE

TRANSFOLLOW
AHEAD OF THE CHAIN

NEXT CASE

HERTEL
STRENGTH IN PARTNERSHIP

CAMPAGNES, CONTENT

BNV MOBILITY
IT'S YOUR TURN

STRATEGIE | CONCEPT | PRESENTATIES

KLANT SINDS 2017

VAN KEUZEVRIJHEID TOT MVO

Met TURNN geven bedrijven hun medewerkers alle vrijheid in de manier waarop zij willen reizen. Van openbaar vervoer tot Greenwheels, van watertaxi tot deelfiets. TURNN is de meest complete reisplanner, inclusief boekingssysteem. 

Met deze unieke features worden zakelijke reizen inzichtelijk, voordeliger en duurzamer. En steden leefbaarder en toegankelijker. NOSUCH ontwikkelde de campagne om het gesprek met ondernemers aan te gaan. 

 

 

REIZEN IS MET JE TIJD MEEGAAN

Reisplanners en mobiliteitskaarten kennen we allemaal. Maar één platform waarmee je betaalt voor zakelijke reizen, je e-bike of GreenWheels boekt en je je snelste, voordeligste of meest duurzame reis plant, is wel heel compleet. 

Dat klinkt als mooie keuzevoordelen die in communicatie worden belicht. Deze werden in de campagne aangevuld met de invulling van goed werkgeverschap en inzicht in kosteninzicht. Bovendien voldoe je ook direct aan je MVO-doelstellingen. Mooi toch?

MEER DAN REIZEN

Reizen draait om beleving, duurzaamheid, keuzevrijheid en eenvoud. Maar ook om bereikbaarheid, iets waar TURNN een handige app voor heeft ontwikkeld.

BEZOEK TURNN

De beste campagne is slechts een verschijningsvorm van iets groters: jouw merk-dna.

Hallo! Het unieke verhaal van jouw merk: daar ben ik benieuwd naar. Het vormt de basis van elke campagne en, nog belangrijker, voor de relatie met jouw klant.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487