PREVIOUS CASE

HERTEL
STRENGTH IN PARTNERSHIP

NEXT CASE

B&S GROUP
IPO WEBSITE

VISUAL IDENTITY

VERTIDRIVE
INNOVATIONS
THAT STICK

VISUAL IDENTITY | DESIGN | CORPORATE STORY

Klant sinds 2017

EVERY WAY IS UP

Vertidrive is zich van geen grens bewust. Want met de robots van deze innovatieve start-up kun je elke kant op: van het schoonspuiten en onderwater-inspecteren van scheepsboegen, tot het toepassen van ultra high pressure cleaning op wanden van petrochemische opslagtanks. Met de positionering en visual identity die NOSUCH voor Vertridrive ontwikkelde, kan het niet anders dat het bedrijf binnen no time een grown-up is.

 

 

 

CONCEPT EN STRATEGIE

Aantrekkingskracht is het kernwoord van Vertidrive. Niet alleen voor de robots die zich op basis van magnetisme vastklampen op vele onbereikbare ondergronden, maar ook als verbindende factor van medewerkers met klanten. Zodat op basis hiervan nieuwe toepassingen kunnen ontwikkeld voor nieuwe uitdagingen. Aantrekkingskracht vormde dan ook de basis voor het logo, de pay-off en alle communicatiematerialen die Vertridrive inzet.

 

“Met creativiteit, daadkracht en liefde voor het vak brengen we samen innovatie naar nieuwe werelden. Horizontaal. Verticaal. Diagonaal. 360. Op hoge hoogte en diepe diepten.”
Snippet uit de corporate story

Visual identity: de kern van jouw merk is de inspiratie.

Hoi! Ik ben benieuwd naar wat jouw merk uniek maakt. Laten we gaan werken aan een visual identity die dat treffend en effectief uitstraalt.

Teus Baars | Director

teus@nosuch.nl

06-51797487