OVER NOSUCH

NOSUCH is als geen ander. Dat waren we bij de oprichting al niet en dat zijn we nog steeds niet. Wij hebben sterke kernwaarden die ons anders maken. We werken eerlijk, werken écht samen met de klant en iedereen kan zichzelf kan zijn: onze medewerkers én onze klanten.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een creative agency waar je voor alle facetten van branding en marketing communicatie terecht kan. Met een team van ongeveer 45 specialisten werken wij zowel voor de grote spelers op de markt, als het MKB. Onze kernwaarden zijn wij daarin nooit verloren.  

OPRICHTING

Op de eerste dinsdag van 2001 startten wij onze reis bij de KVK in Rotterdam. De visie was duidelijk: een bedrijf als geen ander oprichten. Dat is dan ook precies waar onze naam vandaan komt. Wij zetten ons af tegen de klassieke hiërarchische bureaus. Wij hanteren niet zo’n cultuur, niet zulke managers, wij zijn niet zo’n bedrijf. Dus werd NoSuchCompany ingeschreven.  

 

In eerste instantie als een designbureau. En dat ging als een speer. Binnen een jaar barstten we uit de voegen en kwam er het eerste echte kantoorpand op de Rotterdamse Kop van Zuid. Voor we het wisten waren we 4 jaar verder met een aantal grote trouwe klanten en zelfs de eerste internationale opdracht. Die groei bleef natuurlijk intern ook niet uit. Er haakten nieuwe mensen aan die het bedrijf meer verschillende expertises brachten.  

  • OPRICHTING
  • GROEI VAN NOSUCH
  • WAAR WE NU STAAN

Geef jouw merk ENERGIE

Als Total Brand Agency bieden wij alles onder één dak. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe visuele identiteit, of een campagne om jouw merk te boosten; wij denken met je mee.

Kan jouw merk een nieuwe lading energie gebruiken? Kom in contact!